Over CashCar

Cashcar is een reclamebedrijf die het mogelijk maakt om op een innovatieve te adverteren, namelijk op autos van particulieren uit heel Belgie die u kunt uitzoeken uit onze database. U kunt direct contact hebben met beschikbare reclamerijders zonder enige tussenkomst van Cashcar. Zo organiseert u uw eigen campagne op uw manier met zonder hulp van Cashcar. U betaalt dan enkel voor het verstrekken van de gegevens van beschikbare reclameauto's.

Wij kunnen eventueel alles voor u uit handen nemen, door de gehele campagne voor u uit te voeren. Cashcar werkt op een persoonlijke manier door zorgvuldig te bekijken hoe we de meeste respons kunnen halen uit elke reclamecampagne van uw bedrijf die u via Cashcar laat organiseren. We nemen daarbij alle zorg uit uw handen waarbij kwaliteit en service in een hoog vaandel staan.

Wat doet CashCar?

Cashcar verzorgt reclamecampagnes op autos door heel Nederland, regionaal of juist in n bepaalde plaats. Er zullen dus autos gaan rondrijden met autobelettering met uw logo, foto en/of contactgegevens. Onze reclameauto's zorgen ervoor dat u een grotere- en specifiekere doelgroep bereikt dan bepaalde andere media. Door autos van Cashcar wordt elke doelgroep makkelijker bereikt en op een voordeligere manier omdat u zelf contact heeft met onze reclamerijders zonder onze tussenkomst. U zult veel respons krijgen doordat u veel mensen bereikt en op een unieke en innovatieve manier adverteert.