Welkom op de website van Cashcar België

Cashcar is een jong en flexibel reclamebedrijf die elke Belg de mogelijkheid geeft om tot 200 euro per maand bij te verdienen door te rijden met een reclameboodschap van n van onze adverteerders.

Bij Cashcar regelen wij zelf campagnes of heeft de adverteerder zelf de mogelijkheid om jou een campagne aan te bieden. We stellen je profiel persoonlijk voor aan onze adverteerders bij een nieuwe campagne. Je bepaalt zelf welk deel van je auto wel of niet niet bestickert mag worden. Wil je je auto aanmelden, klik dan hier!

Auto

Hoe werkt het?

Ons concept is simpel. Cashcar geeft adverteerders die normaal gesproken adverteren in de krant, bushokjes, op internet, billboards etc. de mogelijkheid om op een relatief nieuwe, innovatieve manier reclame te maken, namelijk op jouw auto! Als vergoeding voor de sticker die (tijdelijk) op je auto wordt geplakt, betaalt Cashcar je tot wel 200,00 per maand! Cashcar of de adverteerder zorgt ervoor dat je sticker op je auto geplakt wordt, en zorgt er ook voor dat deze weer verwijderd wordt Lees meer over het concept

Hoeveel kan ik verdienen?

Je geeft zelf aan welk deel bestickert mag worden. De hoogste vergoeding is 200,00 per maand! Dit is het bedrag dat je dan ook daadwerkelijk op je rekening krijgt uitbetaald door Cashcar of door de adverteerder zelf! Lees meer over vergoedingen

Veel gestelde vragen...

 • Moet ik veel kilometers rijden om reclame te rijden?

  Nee, dat hoeft niet. Het belangrijkste is dat de auto gezien wordt. Zelfs een auto die niet rijd kan interessant zijn voor een adverteerder. Als deze maar gezien wordt door mensen.

 • Is een achterruitsticker gevaarlijk om mee te rijden

  Nee. De sticker is gemaakt van een speciaal materiaal waardoor je wel naar buiten, maar niemand naar binnen kan kijken.

 • Hoeveel reclame komt er op mijn auto?

  Reclamerijders geven zelf aan welk deel van de auto bestickert mag worden. Dat kan je aangeven op je inschrijfformulier.

 • Is alles cht gratis?

  Ja, bij Cashcar hoef je niets iets te betalen als je kiest voor een basis-account. Bij een Premium-account maar je wel meer kans om met reclame te rijden.

 • Mag ik reclame weigeren?

  Ja, als u echt niet met reclame van een bepaalde adverteerder, dan kunt u weigeren. Cashcar hoopt alleen niet dat u te vaak weigert.

 • Zijn er spelregels waaraan ik me moet houden?

  Ja, zo moet u bijvoorbeeld rijden zoals u heeft aangegeven op uw inschrijfformulier. Spelregels en algemene voorwaarden zijn te downloaden op deze website.