Inschrijfformulier reclamedragers Cashcar Nederland

Om ook tot � 200,00 per maand te verdienen met stickers op uw auto kun je je auto direct online inschrijven. U betaalt hiervoor een eenmalig inschrijfbedrag van � 15,- en u kunt dan direct benaderd worden door adverteerders zonder tussenkomst van Cashcar. Onze adverteerders mogen zelf auto�s uitzoeken waarop ze willen adverteren. Daarom willen adverteerders graag inzicht hebben in je rijdgewoontes. Zo willen ze vaak weten waar de auto het meest gezien word, hoeveel kilometers gereden wordt, waar u parkeert etc. Ingevulde inschrijfformulieren worden toegevoegd aan onze database. Hierin blijft u anoniem zodat niet te zien is wie je bent en waar je woont.

Het kan dus zijn dat een adverteerder je auto uitkiest. Is dat het geval, dan zal Cashcar of de adverteerder contact met je opnemen en laten we je weten om welk bedrijf het gaat, wat de advertentie/ sticker inhoud en wat je vergoeding zal zijn. Garanties dat je met reclame gaat rijden zijn er dus NIET omdaat de adverteerder de uiteindelijke keuze van in te zetten auto's bepaalt en vaak zelf contact met u opneemt! Dit ligt in handen van de adverteerder die de uiteindelijke keuze maakt op welke auto's hij daadwerkelijk wil adverteren. Aan jouw de keuze of je dan akkoord gaat. Zo ja� dan verdien je geld door gewoon door te gaan met je dagelijkse bezigheden en niets meer!

We vragen u vriendelijk om alle vragen zorgvuldig door te nemen en naar waarheid in te vullen. Na activatie van het inschrijfformulier in je mailbox zul je van ons een mail ontvangen met het inschrijfnummer.